Partners

Cauți succesul în afaceri? Îl găsești la Avisso!

A venit primăvara! La orizont se întrevăd condiții favorabile pentru afaceri și creștere economică în toate domeniile.

E timpul pentru investiții, recrutare de personal și planuri de succes.

Pentru toate acestea îți venim în ajutor cu servicii financiare menite să îți pună afacerea pe plus!

#Avisso – Partenerul tău de încredere!

http://avisso.eu/
Se pot face lucruri frumoase și în Iași, inclusiv în domeniul afacerilor. AVISSO vă învață ce trebuie să întreprindeți, pentru ca proiectele dvs să aibă succes. La AVISSO veți găsi adevărați profesioniști în Business Consulting. Citiți mai jos și vă veți convinge.

”AVISSO este cel mai important grup de firme din regiune ce oferă servicii complete de consultanță pentru dezvoltarea întreprinderilor și organizațiilor.
Cu peste zece ani de experiență pe piața serviciilor financiar-contabile, Miron Cont Audit și-a dezvoltat portofoliul de servicii pornind de la principiul integrării complete a soluțiilor de business. Astfel, în anul 2014 un amplu proces de reorganizare a activității companiei a condus la formarea a trei divizii specializate reunite sub brandul AVISSO:
Accounting Services – Business Consulting – Human Resources
Succesul companiei noastre vine din modul în care am perceput evoluția mediului de afaceri și am valorizat relațiile cu clienții noștri. Fiecare parteneriat a reprezentat o nouă provocare, iar fiecare provocare un pas înainte pentru a deveni astăzi echipa de experți AVISSO care este în măsură să ofere soluții particularizate antreprenorilor. Experiența ne-a demonstrat că numai prin pasiune, responsabilitate și integritate se pot construi parteneriate durabile.”

Contactați cu încredere AVISSO:

Iași, Bulevardul Nicolae Iorga nr. 19
+40 332 434 519
+40 332 818 762
office@avisso.eu

http://www.apolloniatv.ro/

Gândit iniţial ca o platformă de instruire practica a Universităţii “Apollonia” din Iaşi, în domeniul Comunicare-Jurnalism, postul de televiziune “Apollonia TV” joacă un dublu rol: să profesionalizeze studenții în activităţile specifice televiziunii și să transmită emisiuni care să reflecte zonele de interes ale tinerilor: Educație, Carieră, Sănătate, Joburi Studențești, Economie, Sport, Arte, IT&C, Entertainment.

Demersul Universității “Apollonia” se înscrie în tendința instituțiilor academice din România de a-și crea propriile platforme media sau multimedia, care să ofere studenților posibilitatea de a acumula experiență profesională încă din timpul studiilor, fapt util în obținerea unui loc de muncă imediat după absolvire. Mai multe universități din țară sunt implicate, în prezent, în deschiderea unor posturi de televiziune dedicate tinerilor, cu fonduri proprii sau europene.

Apollonia TV, este transmis online sau de către operatorul UPC România, pe canalul 62.